Η εταιρία Μίμης Περαχιά Α.Ε. ιδρύθηκε το 1967, με κύρια δραστηριότητά της την εμπορία χρωμάτων και χημικών υλών και των συναφών τους ειδών. Έδρα της εταιρίας είναι η Θεσσαλονίκη.

Η Μίμης Περαχιά Α.Ε. πρώτη εισήγαγε και έκανε γνωστά τα συντηρητικά ξύλου στην Ελλάδα. Eίναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος για τη χώρα μας των Νο1 συντηρητικών ξύλου στην Ευρώπη BONDEX της εταιρίας S. Dyrup & Co. A/S. Αντιπροσωπεύει επίσης τους μεγαλύτερους οίκους της Ευρώπης, όπως TESA, Motip Ολλανδίας, Stopen & Meeus Βελγίου, Den Braven Ολλανδίας, Satex Ιταλίας, Reckit & Colman Αγγλίας κ.α.

Η εταιρία Μίμης Περαχιά Α.Ε. παραμένει εδώ και χρόνια μία από τις κορυφαίες εταιρίες του χώρου της, χάρη στη διαρκή ενημέρωση και παρακολούθηση των τεχνολογικών και τεχνικών εξελίξεων διεθνώς και την εφαρμογή τους στα ελληνική πρότυπα.

Η πολυετής πείρα, οι εξειδικευμένες γνώσεις σε τεχνικά θέματα και η στενή επαφή με τους πελάτες της, την έχουν κάνει ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή. Η εταιρία συνεργάζεται με πελάτες από όλα τα μέρη της Ελλάδας, που την προτιμούν για τη σοβαρότητά της και τη φιλική και άμεση εξυπηρέτησή τους.

Κοινοποίηση: