Για πάνω απο 80 χρόνια, η DEWALT έχει κερδίσει την φήμη ότι σχεδιάζει, εξελίσσει και κατασκευάζει δυνατά βιομηχανικά εργαλεία. Το 1923, ο Raymond DEWALT εφεύρε το σταθερό δισκοπρίονο -radial το οποίο παρέμεινε επι δεκαετίες σημείο αναφοράς ποιότητας και αντοχής.
Αυτό ήταν το ξεκίνημα της μακρόχρονης φήμης μας στους επαγγελματίες τεχνίτες: Στιβαρά, ισχυρά, ακριβείας, σκληροτράχηλα και αξιόπιστα. Αυτά έγιναν τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του ονόματος DEWALT. Η κιτρινόμαυρη διχρωμία αποτελεί εμπορικό σήμα των ηλεκτρικών εργαλείων και εξαρτημάτων της DEWALT.
Η DEWALT Σήμερα
DEWALTΣήμερα, η παράδοση αυτή ενσωματώνεται σε μία μεγάλη γκάμα επαγγελματικών φορητών ηλεκτρικών εργαλείων και εξαρτημάτων υψηλών επιδόσεων. Η αποδοχή αυτών των προιόντων της DEWALT απο τους επαγγελματίες του είδους σε όλο τον κόσμο, έχει καταστήσει σήμερα την DEWALT το πρώτο όνομα σε πωλήσεις επαγγελματικών ηλεκτρικών εργαλείων στη Βόρειο Αμερική, και το ταχύτερα αναπτυσσόμενο όνομα στα επαγγελματικά ηλεκτρικά εργαλεία, σταθερά τα τελευταία πέντε χρόνια.
Περιβάλλον
Αποτελεί δέσμευση μας, ο αγώνας να διαπρέπουμε στη διαχείριση του περιβάλλοντος, της υγιεινής και της ασφάλειας μέσα απο βελτιώσεις στις διαδικασίες και μέσα απο προηγμένες τεχνικές παραγωγής και μεθόδους ελέγχου της ρύπανσης. Περιμένουμε απο τα στελέχη και τους εργαζόμενους μας τη διατήρηση των εγκαταστάσεων μας στο ύψιστο επίπεδο, την ελαχιστοποίηση των παραγόμενων αποβλήτων, την ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών και προιόντων όπου είναι δυνατόν, και την συμμόρφωση με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς.

Κοινοποίηση: