Τα YTONG blocks βρίσκονται στην ελληνική αγορά απο το 1990.
Το πρωτοποριακό εργοστάσιο κατασκευάστηκε το 1999 στο νεοχώρι Ορεστιάδος και είναι το μοναδικό εργοστάσιο παραγωγής Αυτόκλειστου Κυψελωτού Σκυροδέματος (Πορομπετόν) στην Ελλάδα.

Μαζί με τους συνεργάτες μας, προετοιμάζουμε καλά μελετημένες λύσεις, οι οποίες είναι πλήρως συμμορφομένες και εναρμονισμένες στις κατά τόπους περιοχές και απαιτήσεις αυτών. Από την παραγωγή μέχρι και τη διακίνηση, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, είτε αυτές αφορούν το Τεχνικό Τμήμα, είτε το Τμήμα Πωλήσεων είτε οποιοδήποτε άλλο τμήμα της εταιρίας μας, με τα άρτια εκπαιδευμένα μέλη του κάθε τμήματος να βρίσκονται στην πλήρη διάθεση των κατασκευαστών και των μελετητών, των αρχιτεκτόνων και των ιδιοκτητών.

Έχουμε καταφέρει να κτίσουμε ισχυρές σχέσεις με τους πελάτες μας και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουν πουληθεί περισσότερα από 1.000.000.000 m3 YTONG blocks από την πρώτη παραγωγή, αριθμός που υπολογίζεται σε περίπου 3.500.000 m2 τοιχοποιίας, τα οποία έχουν κτιστεί με YTONG blocks.

To YTONG ® είναι σήμα κατατεθέν της Xella Group.

Η THRAKON είναι αδελφή εταιρεία με την YTONG και μια εταιρεία με ισχυρή παρουσία στην ελληνική αγορά των έτοιμων κονιαμάτων αλλά και με μια έντονη εξαγωγική δραστηριότητα. Η ονομασία της ΘΡΑΚΩΝ προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων ΘΡΑκικά ΚΟΝιάματα και ιδρύθηκε το 1996 με τη δημιουργία ενός σύγχρονου εργοστασίου στο Νεοχώρι Ορεστιάδος. Το 1997, η THRAKON ξεκίνησε την παραγωγή και την προμήθεια των έτοιμων κονιαμάτων στην ελληνική αγορά. Το εργοστάσιο συνορεύει με τις μεγάλες αγορές της Βουλγαρίας και της Τουρκίας, δημιουργώντας μια αισιόδοξη προοπτική για συνεχή ανάπτυξη.
Ως μέλος του Ομίλου Plena και σε συνεργασία με την αδερφή εταιρεία YTONG, αποτελούν μια ισχυρή και δυναμική ομάδα που προσφέρει ένα καινοτόμο και ολοκληρωμένο σύστημα, βασισμένο στις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και αειφορίας, και οι οποίες πληρούν τις απαιτήσεις ακόμα και των πιο απαιτητικών εφαρμογών.

Κοινοποίηση: