Η εταιρεία Παπαθωμάς Α. & ΣΙΑ Ο.Ε σας δίνει τους παρακάτω τρόπους παράδοσης των προϊόντων σας:

1. Αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφοράς Courier
Η εταιρεία Παπαθωμάς Α. & ΣΙΑ Ο.Ε σας αποστέλλει την παραγγελία σας με την εταιρεία courier SPEEDEX ή Ελτά Courier. Η παραγγελίας σας θα αποσταλεί την ίδια μέρα εάν την έχετε πραγματοποιήσει ως της 14:00 (εναλλακτικά θα αποστέλλετε την επόμενη εργάσιμη μέρα) και η παράδοση γίνεται συνήθως την επόμενη εργάσιμη μέρα της παραγγελίας σας, εκτός από κάποιες απομακρυσμένες περιοχές (δυσπρόσιτες περιοχές) της χώρας όπου ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει έως τις 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες*. Το κόστος αποστολής για αποστολές έως 3 κιλά (ή 3 κιλά ογκομέτρησης) είναι 5,00€ , για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι +1€ ανά κιλό (ή κιλό ογκομέτρησης), οι χρεώσεις είναι ίδιες για όλη την Ελλάδα αλλά για απομακρυσμένες περιοχές (δυσπρόσιτες περιοχές) η χρέωση εναλλάσσεται ανάλογα την περιοχή (θα προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για την συμφωνία της αποστολής).

2. Αποστολή με Μεταφορική εταιρεία ( Για βάρος πάνω από 10 κιλά ή μεγάλου όγκου )
Για παραγγελίες μεγάλου βάρους ή μεγάλου όγκου η αποστολή τον προϊόντων γίνετε κατόπιν συνεννόησης μαζί μας για την επιλογή της μεταφορικής εταιρίας, το κόστος αποστολής και ο χρόνος παράδοσης.

3. Παραλαβή από το κατάστημα
Η εταιρεία Παπαθωμάς Α. & ΣΙΑ Ο.Ε σας δίνει τη δυνατότητα να παραλαμβάνεται τα προϊόντα, που έχετε παραγγείλει, από τις εγκαταστάσεις μας επιλέγοντας στην παραγγελία σας “παραλαβή από το κατάστημα” χωρίς να έχετε καμία επιπλέον επιβάρυνση. Η παράδοση μπορεί να γίνει στις ώρες λειτουργίας του καταστήματος μας.

*Ανωτέρα βία:
Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες, μεγάλος φόρτος αποστολών κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσει η εταιρία που ανέλαβε την μεταφορά των προϊόντων εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail ή τηλεφωνικά, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ’ αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Προσοχή!!
Πριν την αποστολή της παραγγελίας σας, θα σας καλέσουμε τηλεφωνικός για επιβεβαίωση των στοιχείων σας και για το απόθεμα μας. Σε περίπτωση αποτυχημένης επικοινωνίας η παραγγελία σας θα ακυρώνετε σε 3ς εργάσιμες ημέρες.

Η Εταιρεία Παπαθωμάς Α. & ΣΙΑ Ο.Ε διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους και τις τιμές αποστολής. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας στο 2467081250